Thursday, December 9, 2010

Ia datang lagi...

ia datang lagi...macam selalu..membawa berita suka dan duka...tapi selalunya duka la untuk aku..huhuhu..
erm..apa dia?? apa lagi >>> result exam la...aku tak suka betul bila result nak keluar especially bila ada orang tulis status kat facebook tu "dah bole chech result!!!" or "alhamdulillah...syukur.." ...kalau keluar la status-status sebegitu, aku la orang paling tension di rumah ni..huhuhu...

seperti sem-sem lepas, server uitm memang akan jam dengan puaka nye..yelah sume result kuar serentak..so last-last sume tension depan skrin komputer menunggu untuk log masuk, pastu tak tentu lagi lepas untuk semak result..tapi finally, mana yang skor tu berbaloi la kan..yang tak? bertambah la sedey nye..huhu..nak buat macam mana kan..rezeki masing-masing...terima je la...

result sem ni sepatutnya kuar esok iaitu 10hb tapi aku tengok kat facebook tengah hari tadi, ada student uitm yang dah dapat check result..aku pon apa lagi terus la log in..tapi server jam..tak lama lepas tu terus hilang menu untuk check result peperiksaan..aduhai uitm..kejap ada, kejap tak de, kejap 10hb, tiba-tiba 9hb pastu hilang balik..hurm..malas komen lebih-lebih tapi rasanya pihak terbabit wajar memikirkan cara terbaik untuk mengelakkan benda yang dah jadi norm ni dari terus berlaku saban sem supaya ketensionan pelajar dapat dikurangkan...

p/s: takut nak tau result...tolong !!!

3 comments:

  1. bro afiQ~
    insyaAllah you'll do well.
    asyik tak yakin ngn diri sendiri jer! heheh.

    ReplyDelete
  2. tQ nad..masin mulut ko..amin~

    ReplyDelete